Betaalmethoden

Het factuurbedrag en alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Hieronder vindt u onze betaalmethodes:

  • iDEAL
  • In3
  • Giropay
  • Bancontact 
  • Zelf een overboeking doen

iDEAL

Vertrouwd en eenvoudig internetbankieren voor de aangesloten Nederlandse banken.

  • Betalen mogelijk zonder registratie

  • Snel en eenvoudig met internetbankieren

  • Direct inzichtelijk of betaling is gelukt

In3

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente

 

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 50,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 

Hoe werkt het?

 

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 

 1. Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

 

 1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

 

 1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

GiroPay

Giropay kan alleen gebruikt worden door Duitse klanten die toegang hebben tot Giropay. De betaling gebeurt via uw eigen bankrekening. U kiest bij de betaalmogelijkheden in de webshop uit betalen via Giropay, en kiest daarbij de bankinstelling waar uw betaalrekening wordt aangehouden, aan de hand van het Bankleitzahl. U wordt automatisch verbonden met de inlogsite van uw bankinstelling, waar u met uw rekeningnummer en pincode inlogt. Nadat u het online overboeking formulier volledig heeft ingevuld zijn deze gegevens niet meer te wijzigen. Op de uitlogpagina worden de gegevens van de betaling nogmaals aan u getoond, en keert u terug naar kdrogerie.nl.

Bancontact

Met Bancontact betaal je veilig en gemakkelijk online. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving op basis van beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Zelf een overboeking doen

Het is mogelijk het openstaande bedrag zelf over te maken, zonder iDEAL. Kies tijdens het bestellen voor de betaalmethode “Zelf een overboeking doen”. Na de bestelling ontvang je een e-mail van onze financiële partner Mollie met daarin een betaallink. Daarin in staan alle gegevens om een overboeking te doen. 
Let op: na ontvangst en verwerking van de betaling door onze financiële administratie, wordt de bestelling verzonden. Houd rekening met een vertraging van 1-3 werkdagen.

De waardering van kdrogerie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 86 reviews.
Cart
Your cart is currently empty.